پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
واحدی- حقانی

حوزه/ مدیر مدرسه علمیه شهید حقانی گفت: خودسازی یکی از ماموریت ها و رسالت هایی که طلاب و فضلای حوزه های علمیه برعهده دارند و باید نسبت به انجام هر چه بهتر آن تلاش کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام و المسلمین واحدی در جشن میلاد حضرت رسول (ص) و آیین عمامه گذاری جمعی از طلاب مدرسه علمیه شهید حقانی در سخنانی اظهارداشت: امروز طلاب و روحانیون ادامه دهند راه و مسیری هستند که انبیا و شخص پیامبر اکرم(ص) انجام داده اند و ما نیز باید این مسیر را طی می کنیم تا مأموریت خود را مطابق برنامه ای که شریعت برای ما در نظر گرفته است به انجام رسانیم؛ تلبس به لباس روحانیت و تبلیغ مسئولیت انبیا و اولیای الهی را بر شانه های شما می گذارد و به همین دلیل این روز برای شما بسیار مهم است.

وی خودسازی را یکی از مهم ترین مأموریت های طلاب برشمرد و افزود:  پیامبر(ص)سال ها مشغول ریاضت بود و به عنوان فرد امینی در جامعه آن روز معروف و مشهور بود؛ چله نشینی ها ایشان را آماده دریافت وحی الهی کرد.

حجت الاسلام  والمسلمین واحدی با بیان این که باید زمینه رشد را در خودمان ایجاد کنیم اظهارداشت: نزول قرآن و شریعت برکت است، اما باید به جایی ببارد که اقتضا آن را داشته باشد از این رو پیامبر(ص)باید تمام مراحل غنی شدن خود را مهیا کند بنابراین خداوند می فرماید«عَلَیْکُمْ أَنفُسَکُمْ»؛ ما باید ابتدا خود را از معارف اهل بیت(ع) و ممارست میدان عمل سیراب کنیم و سپس دیگران را امر به معروف و نهی از منکر کنیم.

وی با اشاره به آیه«قُوا أَنفُسَکُمْ وَأَهْلِیکُمْ» گفت: در مرحله بعد باید اطرافیان خود را نیز اصلاح کنیم؛ کسی که می خواهد تبلیغ دین خدا را انجام دهد، باید ابتدا خود و دیگران متلبس به شریعت الهی باشند؛ در غیر این صورت به او می گویند اول خود و خانواده ات را اصلاح کن بعد سراغ دیگران بیا و آنها را ارشاد کن.

مدیر مدرسه علمیه حقانی، روایتی از پیامبر(ص)که خطاب به امیرالمؤمنین(ع)فرموده را بیان کرد و افزود: تعامل ما با مردم است پیامبر(ص)می فرماید در این تعامل سه نکته مهم است؛ اگر مردم با ما و اهل علم ارتباط خوبی نداشتند ما باید با آنها ارتباط خوبی داشته باشیم، اگر روزی نیازمند بودیم و مردم از ما دریغ کردند و روزگار برگشت و غنی شدیم نباید مقابله به مثل کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین واحدی اظهارداشت: پیامبر(ص) فرمود کسانی که به تو ظلم کردند را ببخش؛ مبنای ما باید در اکثر مواقع عفو و گذشت باشد، وقتی مردم ببینند یک روحانی انتقام جویی نمی کند و بخشش دارد متأثر می شوند و دعوت به شریعت می شوند.

وی با تأکید بر این که ما باید به بزرگان، مراجع اساتید و شخصیت های برجسته ای که حق به گردن ما دارند احترام بگذاریم، تصریح کرد: در این سال های طلبگی بسیار دیده ام افرادی را که در مسیر طلبگی آمده اند، اما احترام به بزرگان دین نگذاشته اند و به همین دلیل ضربه خورده اند.

مدیر مدرسه حقانی خاطرنشان کرد: اعتقاد ما این است که صاحب اصلی حوزه امام زمان(عج)است، مراجع نیز از سوی آن حضرت سکان دار دین و نشر معارف و شریعت هستند، بنابراین باید حرمت این بزرگان را حفظ کنیم.

انتهای پیام   313/17

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha